Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Jacobator Dubbelbock
ACOBATOR DOPPELBOCK 2 JAAR GERIJPT (Familienbrauerei Jacob, Bodenwöhr) Deze Doppelbock heeft twee jaar gerijpt, Het is een zeer mild bier van 7,4% Getapt uit houten vaten zodat het ook een mooie houtsmaak opleverd.

IJ Bock
IJbok is een bier van Brouwerij 't IJ te Amsterdam. Het is een seizoensbier dat alleen in de herfst gebrouwen wordt en de rest van het jaar niet beschikbaar is. IJbok is een herfstbok, een donker, bovengistend bier met een zachte geroosterde smaak en 6,5% alcohol.

La Trappe Bockbier
La Trappe Bockbier is een bier van La Trappe, gemaakt door de brouwerij van de trappistenabdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Het is een dieprood bier met een alcoholpercentage van 7%. La Trappe Bockbier is het enige trappistenbockbier ter wereld.

Steenbrugge Abdijbock
Vroeger werd bier namelijk gemaakt van een kruidenmengsel genaamd gruut. Voor de Steenbrugge Abdij Bock is naast gruut ook gebruikgemaakt van speciale mouten. Het alcoholpercentage is het van oorsprong gangbare 6,5 procent. Het bier heeft een zoete afdronk, is hooggistend en niet verkrijgbaar op fles. Alleen in fusten van twintig liter. Dan is het dus een zoektocht naar een Palm café die dit bier naar alle waarschijnlijkheid wel op de tap heeft staan.

Palm Sauvin
Palm Sauvin is een amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,6%. Dit bier was enkel in Nederland verkrijgbaar in vaten van 20 liter, maar wordt sinds de lente van 2012 ook in supermarkten verkocht. Het werd pas op 15 mei 2011 op de markt gebracht.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Weihenstephan Hefe
Weihenstephan Hefe Weizen wordt volledig via het Reinheitsgebot gebrouwen. Hefeweizen wil zeggen tarwebier met gist. Aan gist worden goede eigenschappen toegedacht v.w.b. de gezondheid. Het gist wordt er daarom bij dit biertype niet uitgefilterd. Weihenstephaner Hefe Weissbier is fris en fruitig en heeft een fijne bloemige smaak die het gehemelte prikkelt. Normaal wordt dit bier gedronken uit hoge vaasvormige glazen. De aanbevolen schenktemperatuur is 6 – 8 graden Celcius. Brouwerij Weihenstephaner brouwt in de oudste nog steeds bestaande brouwerij ter wereld.

Ayinger Celebrator
Ayinger Celebrator Doppelbock heeft een romige schuimkraag en een diepe donkere kleur. Het bier is vol en fluwelig van smaak. Hoewel het een sterk bier is, is het niet overweldigend. 6%

Bokkige Arn
Dubbelbock met een licht zoete krachtige smaak van geroosterde mout en caramel Pilsmout, Tarwemout, Aromamout, Chocomout, Weizenröst, Caramout. Gebruikte hopsoorten zijn: Northern Brewers, Fuggles, Pacific Gem. 8 %

Texels Noorderwiend
'Noorderwiend’ noemen Texelaars de stevige wind uit het noorden die ’s winters de kou over het eiland blaast. Texels Noorderwiend is het hartverwarmende bier dat speciaal voor deze donkere wintermaanden wordt gebrouwen. Het komt het best tot zijn recht in de intieme sfeer van een knappend haardvuur. 7,5 %