Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
La Trappe Puur
La Trappe Puur is een Nederlands biologisch Trappistenbier Het bier wordt gebrouwen in de Bierbrouwerij De Koningshoeven van de abdij "Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven" in Berkel-Enschot nabij Tilburg in Noord-Brabant, Nederland. Het is een stroblond bier met een alcoholpercentage van 4,7%. Dit is het enige biologisch bier ter wereld met het Authentic Trappist Product label.

Leidsche Aaipiejee
Leidsch Aaipiejee is geïnspireerd door de fruitige, bittere India Pale Ales (IPA, spreek uit: aaipiejee) van de craft breweries in de Verenigde Staten, en werd voor het eerst geschonken in september 2010 bij de feestelijke opening van de bedrijfslocatie van de Leidsche Bierbrouwerij. Vier jaar geleden waren IPA’s in Nederland nog nauwelijks bekend, maar tegenwoordig is het zo’n beetje het hipste biertype dat je in Nederland kunt drinken.

Cornet Oaked
De Cornet is een zwaar blond bier van 8,5%. Het bier is gebrouwen door brouwerij Palm in België. Er is tijdens het brouwproces gebruik gemaakt van pilsmout, Target en Saaz hop. Cornet is een met eik gelagerd blond bier. Het bier heeft een volle smaak dat perfect het evenwicht behoudt tussen de fruitigheid van de gist en de zachte vanille toets afkomstig van het hout. Het bier heeft hierdoor een volle, warme afdronk in combinatie met een zachte hopbitterheid.

La Chouffe
De ontstaansgeschiedenis van het Belgisch bier La Chouffe (8%) leest als een sprookje. “Een flink uit de hand gelopen hobby”, zegt brouwer Chris Bauweraerts. In 1982 begon hij samen met Pierre Gobron te brouwen in een koestal. Ze hadden weinig middelen, maar karrenvrachten talent en een stevige dosis doorzettingsvermogen. Op 27 augustus 1982 was het eerste brouwsel klaar. Nu stroomt er jaarlijks duizenden hectoliter kabouterbier door de leidingen en verovert La Chouffe stilaan de wereld. My Chouffe Story tapt uit het rijke verleden van Brasserie d’Achouffe. Laat het u smaken!

St Bernardus Abt 12
De St.Bernardus Abt 12 is de trots van onze stal, het nec plus ultra van onze brouwerij. Abdijbier gebrouwen in de klassieker 'Quadrupel' stijl van de best Abbey België's Ales. Donker met een volle, ivoorkleurige hoofd. Het heeft een fruitig aroma, vol met complexe smaken en blinkt uit door zijn lange bitterzoete afdronk met een hoppig beet. (10,0% ABV) wereldwijd gezien als een van de beste bieren ter wereld. Het is een zeer evenwichtig bier met een volle smaak en een perfect evenwicht tussen moutig, bitter en zoet. Een van de originele recepten uit de tijd van de licentie-brouwen voor de trappisten van Westvleteren.

Palm Hopselect
Een combinatie van het typische ronde volle van een spéciale Belgie met daarbij een heerlijk fantastisch hoparoma. De mooie bitterheid maakt het plaatje compleet. PALM Hop Select, de jongste telg in het PALM-assortiment, is een bier voor echte levensgenieters! Dit complexe maar gebalanceerde degustatiebier van hoge gisting, met een alcoholgehalte van 6%, is verrijkt met eigen hop uit Steenhuffel. Die zorgt voor het specifieke hoparoma, een perfecte aanvulling voor de banaanachtige fruitigheid en subtiele karameltoets die het bier zijn unieke smaak geven. De hergisting op fles verzekert een fijne pareling en uitstekende bewaring.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Palm Sauvin
Palm Sauvin is een amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,6%. Dit bier was enkel in Nederland verkrijgbaar in vaten van 20 liter, maar wordt sinds de lente van 2012 ook in supermarkten verkocht. Het werd pas op 15 mei 2011 op de markt gebracht.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Amstel Bock
Amstel Bock is een Nederlands bokbier van het merk Amstel. Het bier wordt gebrouwen op verschillende locaties in Nederland (Zoeterwoude en 's Hertogenbosch) door Heineken. Het is een donker robijnrood bier met een alcoholpercentage van 7,0%.