Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Lemmy's X-Rated Tripel
Deze fantastisch mooie tripel is zelf door ons gebrouwen ism Neptunus bierbrouwer A. van der Zee. Er zijn 5 granen toegevoegd. Te makkelijk door drinkbaar voor 9% Dus kijk uit :) Only for adults !!!

Barley Wine De Prael
Een Barley wine is een zoet zwaar bier met vaak fruitige kenmerken. Dit eerbiedwaardige bier wordt gebrouwen met sinaasappelen wat het haar ronde fruitige karakter meegeeft versterkt door een milde vleug van koriander. 9,6%

Arthur Lecacy Hopless Ginny
ARTHUR’S LEGACY refereert naar Arthur Van Roy, de grootoom van de huidige familiale brouwer en eigenaar, Jan Toye. Arthur was visionair, hij was het die halsstarrig bleef geloven in het succes van hoge gisting bieren, hij kreeg gelijk. Vanuit zijn gedachtengoed gaan de ingrediënten- en brouwmeesters aan de slag om jaarlijks een aantal gelimiteerde brouwsels op punt te stellen. Hun creativiteit, passie en ondernemerschap leiden tot nieuwe, uitzonderlijke en vooral unieke bieren, gebaseerd op telkens één welbepaald vakgebied: hop, fruit, kruiden of hout.

La Trappe Bockbier
La Trappe Bockbier is een bier van La Trappe, gemaakt door de brouwerij van de trappistenabdij Koningshoeven in Berkel-Enschot. Het is een dieprood bier met een alcoholpercentage van 7%. La Trappe Bockbier is het enige trappistenbockbier ter wereld.

Texels Bock
In de grootste onafhankelijke consumententest van bokbieren in Nederland is Texels Bock opnieuw uitverkoren tot ‘lekkerste Bockbier van Nederland’. Hierbij gaat het om de belangrijkste en grootste categorie: bokbier tot 7%. Texels Bock zet daarmee een mooie traditie voort. Want ook in 2009 en 2011 werd het Texels speciaalbier al uitgeroepen tot lekkerste Bockbier van Nederland. Bovendien werd het in 2010 en 2011 door de vakjury gekroond tot ‘Beste Bockbier van Nederland’.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Cruz Campo
Cruzcampo is een grote Spaanse bierbrouwer,] opgericht in 1904 te Sevilla als "La Cruz del Campo". De brouwer was een van de eerste Spaanse bierbrouwers die mout als grondstof gebruikte. Op de locatie van de brouwerij uit 1904 staat sinds 2008 een nieuwe bierfabriek, gebouwd door de Spaanse divisie van Heineken, het concern dat in 2000 het bedrijf heeft overgenomen. 5%

Koninck batch 4
Bier van A, een eigenzinnig testbrouwsel van hoge gisting met een verfrissend oranje tintje. Terwijl hibiscus voor een subtiel fruitig aroma zorgt, combineert dit bier ook de lichtzoete smaak van karamel en mout met een milde bitterheid. 6,7%

Bully! Porter
Deze fijne Porter van de Boulevard Breweries is mooi in balans door zijn fijne hoppen en gebrande mouten 6%