Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Smaragd
Smaragd is een gehopt bier met een volle frisse smaak en een verfijnd aroma. Een uniek recept waarin een balans is gevonden tussen zachtheid en fruitigheid met een pittige afdronk. Geselecteerde hopsoorten en granen maken dit een lekker doordrinkbaar bier. Te degusteren op een terras met vrienden of familie. Ingrediënten: Water, mout, hop, suiker en gist. 6,2 % Vol. alc.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Jopen Mooie Nel
Het beste bier van Nederland, 6,5% IPA werd in de tijd van lange zeereizen extra zwaar gebrouwen en extra gehopt zodat het in de koloniën gedronken kon worden. Ook in Nederland hadden we onze versie van de IPA oftewel ‘duraebel scheepsbier’ voor Nederlands-Oost-Indië. Via de Amerikaanse Craft Beer Revolution is de IPA teruggekeerd in Europa. De Amerikaanse hop in Jopen Mooie Nel IPA zorgt voor bitterheid met veel fruitige tonen. Jopen Mooie Nel IPA is vernoemd naar het water tussen Haarlem en Spaarndam en wordt buiten Nederland North Sea IPA genoemd. Elke slok is een genot.

Cornet
Cornet is een zwaar blond Belgisch bier met een zeer subtiele, eigenzinnige en geraffineerde houtsmaak en een ‘velouté’ mondgevoel dat een op eik gerijpte wijn evenaart. Het volmondige bier met eiktoets houdt de balans tussen de fruitigheid van de gist en de vanillezoetheid van het hout. De afdronk is verwarmend, lang met een zachte bitterheid.

Floreffe Melior
Dankzij de perfecte aromatische combinatie van anijs, zoethout, witte vruchten en gebrande toetsen is de neus van dit bier van een zelden geziene rijkheid en verfijning. De krachtige ingrediënten komen reeds bij de aanzet tot uiting en zorgen voor een heerlijke smaak van koffie en gebrande cacaobonen. In de mond wordt dit bier gekenmerkt door een robuuste en warme, maar niet likeurachtige smaakervaring.

Dubbelbok Kleinduimpje
Een krachtig, volmoutig, zwaar herfstbier met een hoger alcohol percentage dan de normale bokbieren. Het bier heeft een krachtige hopbitterheid en een langere lagertijd. 8,5% Ongefilterd en ongepasteuriseerd.

Kasteel HOPPY
Kasteelbier Hoppy is een nieuw hoppig en kruidig bier van Kasteel. Volle hop smaak en zeer frisse toon maken dit bier speciaal. Licht van kleur en een alcohol percentage van 6.5% geeft een duidelijke andere afslag van de Honsebrouck brouwerij. Het ruime meerendeel van hun bieren is sterk en zwaar, een buitenbeentje is dit dus zeker.

Lente bier Pronck
Fris, vol van smaak en goed doordrinkbaar. De traditionele hoppen en biologische sinaasappel-schillen zorgen voor een fruitig, gebalanceerd en zacht bier. 7,2%

H41
Heineken H41, gebrouwen volgens het originele Heineken recept, maar met een wilde en zeldzame gist, recent ontdekt in Patagonië. 5%