Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
La Trappe Isid ór
La Trappe Isid'or is een lichtzoetig amberbier met caramelnote. Het bier is zacht bitter van smaak en heeft een fruitige afdronk. La Trappe Isid’or is gebrouwen met door de abdij gekweekte Perle hop. Het bier heeft een alcoholpercentage van 7,5%.

Steenbrugge Blond
Blond bier met een warme, ronde smaak in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel (‘Gruut’). Steenbrugge Blond heeft een alcoholpercentage van 6,5 % Vol.

Brand extra zwaar blond
Brand Zwaar Blond is een bovengistend bier. In tegenstelling tot veel Blonde bieren, kenmerkt de smaak van dit bier zich juist door de aroma's van de 5 verschillende soorten hop. De gekozen gist geeft het bier de juiste fruitigheid en soepelheid mee. De combinatie van tarwemout, gerstemout en caramout geven dit bier zijn zware karakter. DE SMAAK VAN ZWAAR BLOND Brand Zwaar Blond is gebrouwen naar het recept van hobbybrouwer Jacques Bertens, die met zijn Zwaar Blond de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013 won. Zwaar Blond komt het best tot zijn recht in een zogenaamd kelkglas. De grote opening van het glas zorgt ervoor dat de aroma’s goed vrijkomen waardoor je optimaal kunt genieten van de smaak van dit bier.

Kronenbourg 1664
Kronenbourg 1664 is een pils met een nobele geschiedenis, gekenmerkt door zijn fijne smaak. Zijn gouden tinten en fijne bitterheid komen uit het selecteren van de beste hop (de Strisselspalt), en de unieke know-how van een van de Franse meester brouwers, voor meer dan 300 jaar. Strisselspalt wordt ook genoemd de kaviaar van hop door de deskundige meester brouwers rond de wereld voor zijn lage bitterheid en aromatische kwaliteiten. De specifieke bodem-en cultuur-techniek eisen maakt het zeldzaam en vrij uniek voor de regio Elzas en Kronenbourg recepten.

Affligem Dubbel
Affligem Dubbel is een donker bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6,8%.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Palm Sauvin
Palm Sauvin is een amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,6%. Dit bier was enkel in Nederland verkrijgbaar in vaten van 20 liter, maar wordt sinds de lente van 2012 ook in supermarkten verkocht. Het werd pas op 15 mei 2011 op de markt gebracht.

Brugge Tripel
BRUGGE TRIPEL BRUGGE TRIPEL, DE SMAAK EN DE GEUR VAN DE RIJKE BRUGSE GESCHIEDENIS. Een bier van hoge gisting met karakteristiek gerookt gistingsaroma. Met nagisting op fles. Het geheim van zijn complexe smaak:'Gruut', een historisch Brugs kruidenmengsel. Een stevig bier voor de passionele liefhebber van zwaardere degustatiebieren. BRUGGE Tripel behaalde drie keer de Gouden Medaille van de prestigieuze 'Monde Sélection Brussels'. 8% alc

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Kasteel Rouge
Kasteel Rouge (8%), geïntroduceerd in 2007,een mengsel van het bruin bier met kersenlikeur