Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Chateau Neubourg
Op 21 juni 1999 won Chateau Neubourg de gouden medaille van de Selection Mondiale de la Qualité in Brussel. Chateau Neubourg dankt zijn naam aan het prachtige renaissancekasteel 'Neuborg', dat op steenworp afstand van de Gulpener brouwerij staat. Chateau Neubourg is verkrijgbaar in de blauwe opvallende fles van de brouwerij.Pilsner 5%

Lemmy's X-Rated Tripel
Deze fantastisch mooie tripel is zelf door ons gebrouwen ism Neptunus bierbrouwer A. van der Zee. Er zijn 5 granen toegevoegd. Te makkelijk door drinkbaar voor 9% Dus kijk uit :) Only for adults !!!

Oma's Pruim oude bock
Het idee voor dit bokbier ontstond toen de brouwer onder de pruimenboom zat in oma’s tuintje. Oma’s pruim stond er goed bij en de vrucht was lekker sappig met een klein zuurtje. Wij konden niets anders doen dan hier een mooi goed gerijpt bier mee te maken. Dit bokbier dankt zijn complexe mout karakter aan drie verschillende graansoorten en acht verschillende soorten mout..

Arthur Lecacy Hopless Ginny
ARTHUR’S LEGACY refereert naar Arthur Van Roy, de grootoom van de huidige familiale brouwer en eigenaar, Jan Toye. Arthur was visionair, hij was het die halsstarrig bleef geloven in het succes van hoge gisting bieren, hij kreeg gelijk. Vanuit zijn gedachtengoed gaan de ingrediënten- en brouwmeesters aan de slag om jaarlijks een aantal gelimiteerde brouwsels op punt te stellen. Hun creativiteit, passie en ondernemerschap leiden tot nieuwe, uitzonderlijke en vooral unieke bieren, gebaseerd op telkens één welbepaald vakgebied: hop, fruit, kruiden of hout.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Winter Brigand
Winter Brigand is een donkerblond bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 9%. Het bier wordt sedert 1980 gebrouwen.

Rodenbach
Rodenbach wordt reeds gebrouwen sinds 1821. Het brouwen van de Rodenbach-bieren verloopt op een unieke manier in 2 gistingsfasen. In een eerste fase komen hoge gisten samen met melkzuurflora (gemengde gisting). Daarna rijpt het bier verder in eikenhouten vaten volgens een zeer oud procedé. Sommige vaten zijn zelfs ouder dan 150 jaar.

Kasteel Cuvee
Kasteel Cuvee du Chateau is een aantrekkelijke dronke rbruin bier met een dikke crème schuimlaag. Het bier heeft een veel minder zoete geur als de Kasteel Donker. Mooie gebrandheid van mout met fruitige tonen van pruimen. Teven heeft het iets weg van port. Dit bier is gebaseerd op de smaak van een 10 jaar oud Kasteel Donker. Evenwichtig zoet met tonen van rozijnen en milde chocolade. Kasteel Cuvee du Chateau heeft een milde kruidige afdronk met hinten van nootmuskaat en anijs.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Bourgogne des Flandres
Brouwerij Timmermans Begin jaren ’90 kwam Bourgogne des Flandres in handen van brouwerij Timmermans. De naam “Bourgogne” verwijst naar de Bourgondische tijd waarin Brugge op de voorgrond stond. Belgische bruine van 5 %

Jubileeuw
De Jubileeuw van De Witte Leeuw is een makkelijk doordrinkbare Belgian style IPA. Robijnrood van kleur met een licht zoet karakter 9% Speciaal gebrouwen voor het 5 jarig bestaan