Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Maximus Bock 7
Maximus Bok is moutig en licht zoet van smaak met een aangename hopbitterheid in de nasmaak.

Leidsche Aaipiejee
Leidsch Aaipiejee is geïnspireerd door de fruitige, bittere India Pale Ales (IPA, spreek uit: aaipiejee) van de craft breweries in de Verenigde Staten, en werd voor het eerst geschonken in september 2010 bij de feestelijke opening van de bedrijfslocatie van de Leidsche Bierbrouwerij. Vier jaar geleden waren IPA’s in Nederland nog nauwelijks bekend, maar tegenwoordig is het zo’n beetje het hipste biertype dat je in Nederland kunt drinken.

Cornet Oaked
De Cornet is een zwaar blond bier van 8,5%. Het bier is gebrouwen door brouwerij Palm in België. Er is tijdens het brouwproces gebruik gemaakt van pilsmout, Target en Saaz hop. Cornet is een met eik gelagerd blond bier. Het bier heeft een volle smaak dat perfect het evenwicht behoudt tussen de fruitigheid van de gist en de zachte vanille toets afkomstig van het hout. Het bier heeft hierdoor een volle, warme afdronk in combinatie met een zachte hopbitterheid.

Jopen Johannieter
Het bier wordt gebrouwen in Brouwerij Jopenkerk te Haarlem. Het is een donker seizoensbier, type Dubbelbok met een alcoholpercentage van 9%. De Jopenbieren zijn gebaseerd op recepten uit de Middeleeuwen, die in het Noord-Hollands archief bewaard zijn. Dit archief is gevestigd in het voormalige Sint-Jansklooster te Haarlem. De kloosterorde behoorde tot de Johanniter Orde, waarnaar dit bier vernoemd werd.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Texels Tripel
Texels Tripel is een kloosterbier van hoge gisting en wordt ambachtelijk gebrouwen volgens eeuwenoude tradities. De brouwmeester gebruikt uitsluitend natuurlijke grondstoffen, zoals zuiver duinwater, Texels gerstemout, diverse hopsoorten en gist. Texels Tripel is een ongefilterd zwaar blond bier dat nagist op de fles. Het kleine beetje gist onderin de fles, maakt het bier extra romig van smaak en bevat veel vitamine B. Texels Tripel heeft een alcoholpercentage van 8,5% vol.alc. Texels Tripel is een echte krachtpatser en met zijn uitgekiende hopbitterheid zal dit uitzonderlijke bier één van de intieme levensgenoegens zijn voor de ware bierliefhebber.

Palm Sauvin
Palm Sauvin is een amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,6%. Dit bier was enkel in Nederland verkrijgbaar in vaten van 20 liter, maar wordt sinds de lente van 2012 ook in supermarkten verkocht. Het werd pas op 15 mei 2011 op de markt gebracht.

Barbar Bock
Een prachtig bier zonder compromissen. In het begin was het alleen in de winter gebrouwen en werd Barbãr Winter Bok genoemd. Echter, sinds 2008 de consument anders beslist. U kunt ook genieten van het nu in de zomer tot grote vreugde van de liefhebbers van bruine bieren. 8%

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Weihenstephaner Korbinian
Deze ‘doppelbock’ heeft een alcoholgehalte van 7,4% per volume en karakteriseert zich met een mooi moutig aroma, een rijke neus en een diepdonkerrode kleur. Eigenlijk de standaard voor alle doppelbock bieren!