Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Jopen Malle Babbe
Jopen Malle Babbe is een bier van hoge gisting. De ingrediënten water, tarwemout, gerstemout, cara tarwemout, donkere tarwemout, hop en gist zorgen voor een fruitig (bananen)karakter met een licht kruidig accent van kruidnagel en laurier, terwijl donkere tarwemouten zijn gebruikt om meer kleur en een wat vollere – lichtkaramelachtige – smaak te geven. De whirlpool hopgift van Saphirhop geeft het bier een extra fruitige smaak. Saphir is een Duitse hop met een Amerikaans citruskarakter. Er zijn wat overeenkomsten met het Fokkerbier, maar dit is toch een heel andere Dunkel Weizen.

Kronenbourg 1664
Kronenbourg 1664 is een pils met een nobele geschiedenis, gekenmerkt door zijn fijne smaak. Zijn gouden tinten en fijne bitterheid komen uit het selecteren van de beste hop (de Strisselspalt), en de unieke know-how van een van de Franse meester brouwers, voor meer dan 300 jaar. Strisselspalt wordt ook genoemd de kaviaar van hop door de deskundige meester brouwers rond de wereld voor zijn lage bitterheid en aromatische kwaliteiten. De specifieke bodem-en cultuur-techniek eisen maakt het zeldzaam en vrij uniek voor de regio Elzas en Kronenbourg recepten.

Texels Skuumkoppe
Texels Skuumkoppe is het eerste ambachtelijk gebrouwen donker tarwebier van hoge gisting in Nederland. De brouwmeester gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen, zoals gerstemout en tarwemout van Texel, hop, geroosterde gerstemout en door de duinen gezuiverd water. Er worden geen kruiden toegevoegd. Texels Skuumkoppe is een ongefilterd bier met 6% vol.alc. dat nagist op de fles. Dit kleine beetje gist onderin de fles maakt het bier extra romig van smaak. Texels Skuumkoppe dankt zijn naam aan het witte 'skuum' op de donkere zee dat de strandjutters zagen als zij het strand afstruinden op zoek naar afgevallen scheepsladingen. Het is een echte dorstlesser en is het lekkerst op een temperatuur van 6º C. Dit speciale bier van het eiland Texel krijgt zijn volle, romige smaak de fles eerst rustig horizontaal door de handen te laten rollen en daarna te openen. Texels Skuumkoppe kan 's zomers én 's winters gedronken worden en komt het best tot zijn recht in ons robuuste Skuumkoppeglas.

Affligem Dubbel
Affligem Dubbel is een donker bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6,8%.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Brugse zot blond
Brugse Zot is een goudblond bier met een rijke schuimkraag en een fruitig aroma. Het bier wordt gebrouwen met 4 verschillende moutsoorten en 2 aromatische hopvariteiten die het bier een unieke smaak geven. Met het alcoholgehalte van 6 % Vol is het een evenwichtig doordrinkbier met karakter. Brugse Zot is een natuurlijk bier, dat ontstaat uit een selectie van alleen de beste ingrediënten. De hergisting op fles zorgt er bovendien voor dat het bier een langere natuurlijke houdbaarheid heeft. Brugse Zot is een levend bier met smaakevolutie

Straffe Hendrik Tripel
traffe Hendrik is een tripel met een alcoholpercentage van 9%. Al van in de oorsprong werd het bier gebrouwen door de brouwerij De Halve Maan in Brugge. Op vraag van de toenmalige burgemeester brouwden Henri Maes en zijn dochter Véronique in 1981 eenmalig een iets sterker blond bier voor de inhuldiging van het beeld van Sint-Arnoldus, de patroonheilige van de brouwers. Het werd echter zo gewaardeerd dat er opnieuw naar gevraagd werd. Het kreeg de toepasselijke naam Straffe Hendrik, aangezien het bier sterker en goed gehopt was. Vandaag is Straffe Hendrik het laatste authentiek Brugs Tripel bier, gebrouwen in Brugge.

Brugge Tripel
BRUGGE TRIPEL BRUGGE TRIPEL, DE SMAAK EN DE GEUR VAN DE RIJKE BRUGSE GESCHIEDENIS. Een bier van hoge gisting met karakteristiek gerookt gistingsaroma. Met nagisting op fles. Het geheim van zijn complexe smaak:'Gruut', een historisch Brugs kruidenmengsel. Een stevig bier voor de passionele liefhebber van zwaardere degustatiebieren. BRUGGE Tripel behaalde drie keer de Gouden Medaille van de prestigieuze 'Monde Sélection Brussels'. 8% alc

Palm
Palm is een amberkleurige Spéciale Belge met een alcoholpercentage van 5,4% en een densiteit van 12,4° Plato.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.