Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
IJ Bock
IJbok is een bier van Brouwerij 't IJ te Amsterdam. Het is een seizoensbier dat alleen in de herfst gebrouwen wordt en de rest van het jaar niet beschikbaar is. IJbok is een herfstbok, een donker, bovengistend bier met een zachte geroosterde smaak en 6,5% alcohol.

Cornet Oaked
De Cornet is een zwaar blond bier van 8,5%. Het bier is gebrouwen door brouwerij Palm in België. Er is tijdens het brouwproces gebruik gemaakt van pilsmout, Target en Saaz hop. Cornet is een met eik gelagerd blond bier. Het bier heeft een volle smaak dat perfect het evenwicht behoudt tussen de fruitigheid van de gist en de zachte vanille toets afkomstig van het hout. Het bier heeft hierdoor een volle, warme afdronk in combinatie met een zachte hopbitterheid.

Weihenstephaner Vitus
Rechters in de World Beer Awards kozen Weihenstephaner Vitus als de World's Best Witbier en Best Bier ter Wereld. 7,7%

Jopen Johannieter
Het bier wordt gebrouwen in Brouwerij Jopenkerk te Haarlem. Het is een donker seizoensbier, type Dubbelbok met een alcoholpercentage van 9%. De Jopenbieren zijn gebaseerd op recepten uit de Middeleeuwen, die in het Noord-Hollands archief bewaard zijn. Dit archief is gevestigd in het voormalige Sint-Jansklooster te Haarlem. De kloosterorde behoorde tot de Johanniter Orde, waarnaar dit bier vernoemd werd.

Texels Bock
In de grootste onafhankelijke consumententest van bokbieren in Nederland is Texels Bock opnieuw uitverkoren tot ‘lekkerste Bockbier van Nederland’. Hierbij gaat het om de belangrijkste en grootste categorie: bokbier tot 7%. Texels Bock zet daarmee een mooie traditie voort. Want ook in 2009 en 2011 werd het Texels speciaalbier al uitgeroepen tot lekkerste Bockbier van Nederland. Bovendien werd het in 2010 en 2011 door de vakjury gekroond tot ‘Beste Bockbier van Nederland’.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Kompaan 45
Kompaan 45 is een donker bovengistend Nederlands bier gemaakt van 6 soorten mout en 3 soorten hop. Tijden het ontwikkelen van de 45 hebben we ons laten inspireren door de Engelse Porter en Stour bieren. De 45 kenmerkt zich door zijn donkere uitstraling, frisse neus en bittere smaakbeleving. 7,1 %

Christoffel Bok
Christoffel Bock is een volmoutig bier met een lichtzoete caramel-achtige smaak. Het bier wordt gebrouwen in een hoeveelheid van 5.000 liter (200 fusten). Het wordt fris opgediend (ongeveer 5° celsius). Het alcoholgehalte bedraagt 8% van het volume. Gebrouwen sinds 1997 en enkel in periode oktober-maart verkrijgbaar.

Palm Sauvin
Palm Sauvin is een amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,6%. Dit bier was enkel in Nederland verkrijgbaar in vaten van 20 liter, maar wordt sinds de lente van 2012 ook in supermarkten verkocht. Het werd pas op 15 mei 2011 op de markt gebracht.

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Maximus ten hops
Verkocht bij brouwerij Maximus als 10 hop wit. Brewer noemt het een Amerikaanse tarwe, witte IPA-ish . 5,5% alc