Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Gouden Carolus Easter
Gouden Carolus Easter is een robijnrood speciaalbier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 10%. Het bier heeft een densiteit van 20° Plato en is 3 jaar houdbaar. Gouden Carolus Easter wordt jaarlijks rond de paasperiode gebrouwen.

Murphy's Red
Murphy's Irish Red is een amberkleurig Iers bier, gebrouwen volgens eeuwenoude Ierse traditie met alleen natuurlijke ingredienten. De rijke smaak komt tot stand door het gebruik van hoogwaardige gerst en hop. Iers bier Drink Murphy's Irish Red zoals de Ieren zelf. In een relaxte en ongedwongen sfeer 'and have a great craig'. Da's Iers voor een leuk moment dat je deelt met vrienden in de pub. Cheers. Ingredienten: water, gerstemout, hop, gist, Alc. 5% vol. Koel en donker bewaren.

Jopen Lentebier
In maart komt Jopen met haar Lentebier, dat herkenbaar is aan het frisgroene etiket. Om optimaal te kunnen genieten van de mooie voorjaarsdagen, brouwen wij een krachtig Lentebier; met extra veel korianderzaad. De combinatie van korianderzaad en een hoge gisting geeft dit blonde bier een frisse fruitigheid. Verder wordt aan Jopen Lentebier de klassieke combinatie van de graansoorten gerst, haver en tarwe toegevoegd. Kortom: dit bier met zijn alcoholpercentage van 7% en frisse, maar volle lichtzoete smaak is een echte aanrader. - See more at: http://www.jopen.nl/bieren/seizoensbieren/jopen-lentebier/?age-verified=fb89031310#sthash.F7x967lK.dpuf

Texels Eyerlander
Texels Eyerlander amber is en ambachtelijk gebrouwen speciaalbier van hoge gisting en wordt gebrouwen volgens de eeuwenoude tradities van het 'Bayerische Reinheitsgebot'. De brouwmeester gebruikt alleen natuurlijke grondstoffen, zoals hop, gist, diverse soorten geroosterde moutsoorten en door de duinen gezuiverd water. Texels Eyerlander amber is een ongefilterd bier met een alcoholpercentage van 5,5%. Het beetje gist onderin de fles maakt het bier extra romig en bevat veel vitamine B. Texels Eyerlander amber dankt zijn naam aan zijn warme, koperrode kleur.

Steenbrugge Blond
Blond bier met een warme, ronde smaak in combinatie met het subtiele Brugse kruidenmengsel (‘Gruut’). Steenbrugge Blond heeft een alcoholpercentage van 6,5 % Vol.

Palm
Palm is een amberkleurige Spéciale Belge met een alcoholpercentage van 5,4% en een densiteit van 12,4° Plato.

Kasteel Brune
Kasteel Donker is een uitzonderlijk donker beer, met toetsen van chocolade, banaan, zoethout en rozijntjes. Een vol en romig bier. 11 %

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Brand Up
De Saazerhop zorgt voor de juiste bitterheid. Daarom heeft Brand Up een bijzonder ingetogen bloemig en fruitig aroma. Van Brand Up kun je optimaal genieten in ons Upglas, dit is een hoog slank glas dat is afgeleid van het champagneglas. De conische vorm zorgt ervoor dat de schuimkraag goed behouden blijft, terwijl de smalle opening ervoor zorgt dat je zodra je het glas kantelt de hoparoma’s ruikt. Brand UP drink je het lekkerst uit het karakteristieke hoge UP glas.