Blijf op de hoogte van onze evenementen:
~ wisseltap ~
Trezoor Amaras
Trezoor Amaras is IPA bier gebrouwen met 4 hop soorten waarvan de laatste de Amerikaanse Cascade hop is die het bier een citrusachtige smaak geeft wat IPA eigen is. Met zijn fris bittere smaak en 6,5% alc. is het een heerlijke doordrinker.

Cornet Oaked
De Cornet is een zwaar blond bier van 8,5%. Het bier is gebrouwen door brouwerij Palm in België. Er is tijdens het brouwproces gebruik gemaakt van pilsmout, Target en Saaz hop. Cornet is een met eik gelagerd blond bier. Het bier heeft een volle smaak dat perfect het evenwicht behoudt tussen de fruitigheid van de gist en de zachte vanille toets afkomstig van het hout. Het bier heeft hierdoor een volle, warme afdronk in combinatie met een zachte hopbitterheid.

Kronenbourg 1664
Kronenbourg 1664 is een pils met een nobele geschiedenis, gekenmerkt door zijn fijne smaak. Zijn gouden tinten en fijne bitterheid komen uit het selecteren van de beste hop (de Strisselspalt), en de unieke know-how van een van de Franse meester brouwers, voor meer dan 300 jaar. Strisselspalt wordt ook genoemd de kaviaar van hop door de deskundige meester brouwers rond de wereld voor zijn lage bitterheid en aromatische kwaliteiten. De specifieke bodem-en cultuur-techniek eisen maakt het zeldzaam en vrij uniek voor de regio Elzas en Kronenbourg recepten.

Paulaner Hefe Weiss
5,5 vol.% alc, weiss-bier met een fruitig aroma, volle smaak, karakter en licht moutige afdronk.

Palm Sauvin
Palm Sauvin is een amberkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 4,6%. Dit bier was enkel in Nederland verkrijgbaar in vaten van 20 liter, maar wordt sinds de lente van 2012 ook in supermarkten verkocht. Het werd pas op 15 mei 2011 op de markt gebracht.

Brugge Tripel
BRUGGE TRIPEL BRUGGE TRIPEL, DE SMAAK EN DE GEUR VAN DE RIJKE BRUGSE GESCHIEDENIS. Een bier van hoge gisting met karakteristiek gerookt gistingsaroma. Met nagisting op fles. Het geheim van zijn complexe smaak:'Gruut', een historisch Brugs kruidenmengsel. Een stevig bier voor de passionele liefhebber van zwaardere degustatiebieren. BRUGGE Tripel behaalde drie keer de Gouden Medaille van de prestigieuze 'Monde Sélection Brussels'. 8% alc

Heineken pils
Heineken Pilsener is een bier van lage gisting, ook wel ondergistend bier genoemd. De smaak wordt voor een groot deel bepaald door de Heineken A-gist en onderscheidt zich van andere typisch Nederlandse pilsen. Het is een volmout bier en dus gemaakt met uitsluitend gerstemout. Heineken gebruikt bij de bereiding hoppellets en hopextract in plaats van hopbellen, waardoor weinig hoparoma maar wel een licht bittere smaak wordt verkregen.

Silly Super 64
Het aroma is heel subtiel, net als de smaak: de mout en de hop komen naar voor op een toon van granen met een aanzet naar een heel lichte, nauwelijks bittere karamel, bedoeld als wenk voor de fijnproever. 5,2%

Ciney Brune
Ciney Bruin smaakt zoetig, en is minder bitter dan Ciney Blond. Deze laatste heeft als kenmerk dat het in tegenstelling tot andere blonde bieren glashelder blijft bij koude. Beide hebben een alcoholpercentage van 7%

La Trappe Puur
La Trappe Puur is een Nederlands biologisch Trappistenbier Het bier wordt gebrouwen in de Bierbrouwerij De Koningshoeven van de abdij "Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven" in Berkel-Enschot nabij Tilburg in Noord-Brabant, Nederland. Het is een stroblond bier met een alcoholpercentage van 4,7%. Dit is het enige biologisch bier ter wereld met het Authentic Trappist Product label.